Cell activator celular Herbalife

cell-activator-herbalife-activarea-celulelorFolosind Herbalife Cell Activator pe parcursul zilei, poti ajuta coprul sa prelucreze nutrientii si sa asigure rezervele de energie, pentru ca tu sa profiti la maxim de principiile nutritive din alimente.

Contribuie la detoxifierea celulelor. Contine oligoelemente, pe care organismul omulul modern nu le primeste din cauza alimentatiei neechilibrate.

Oligoelementele sunt foarte necesare in multe procese biologice, au rol de catalizatori, sunt factori speciali importanti in consolidarea sanatatii: Bor – mineral cu rol in cresterea si dezvoltarea oaselor, Molibden, Siliciu, Vanadiu, Pycnogenol – antioxidant puternic, toate fiind extrase din plante.

Chlorella este o alga foarte nutritiva cu efecte importante asupra mentinerii sanatatii. Clorella ajuta la detoxifierea organismului, eliminarea metalelor grele, a pesticidelor din corp. Alga este consumata in Japonia in alimentatia zilnica datorita efectelor sale antitumorale, antivirale si anti-imbatranire.

Ciuperca Shiitake este una dintre cele mai apreciate ciuperci medicinale din lume. Cercetari stiintifice din ultimile decenii au confirmat efectul sau antiinflamator, antiviral, antitumoral, hepatoprotector, antioxidant, adaptogen.

Consumat zilnic, acest produs Herbalife ajuta la excelenta absorbtie a vitaminelor si mineralelor din hrana, mareste vitalitatea, contribuie la instalarea in organism a unei stari de echilibru fizic si psihic. Este un adjuvant necesar pentru programul de slabire, pentru sportivi si persoane care desfasoara activitati cu consum mare de energie fizica sau mintala.

Designed by Distribuitor Independent Herbalife Marilena Ilie