Formula 3 Pudra Proteica Herbalife

Formula 3 Pudra Proteica Herbalife

pudra-proteica-herbalifeCompletarea regimului nostru alimentar cu proteine este necesara pentru o slabire sanatoasa. Pentru a realiza functia lor, proteinele trebuie sa fie de buna calitate si cantitatea consumata trebuie personalizata. Formula 3 Pudra Proteica Herbalife este o modalitate perfecta de a imbogati alimentatia cu proteine si a obtine cele mai bune rezultate in controlul greutatii.

Formula 3 Pudra Proteica Herbalife

Definitia produsului

Formula 3 Pudra Proteica Herbalife contine un amestec de proteine din soia si proteine din zer, pentru controlul greutatii si o alimentatie echilibrata.

Proprietatile ingredientelor de baza

Proteina de soia este considerata cea mai buna, unica proteina completa existenta in natura, deoarece contine toti cei noua aminoacizi esentiali. Din punct de vedere a calitatii, proteina din soia nu este mai putin nutritiva ca laptele, carnea sau ouale. Se metabolizeaza usor si asigura energie pe termen lung.

Proteina din zer contine aminoacizi si se ameteca usor cu laptele, rezultand astfel un cocteil cremos. Asigura energie si este foarte eficient metabolizata.

Beneficiile produsului

Proteinele constituie materia prima esentiala pentru celule.  25 % din structura organismului nostru este formata din proteine, acesta este motivul pentru care corpul trebuie mereu alimentat cu proteine pentru a compensa pierderile si pentru a mentine organismul in starea lui optima.

Daca sunteti sportiv sau faceti sport atunci aveti nevoie de o cantitate suplimentara de proteine, pentru ca acestea contribuie la refacerea si mentinerea tesuturilor musculare si sunt o sursa excelenta de energie.

Asigurarea organismului cu o cantitate personalizata de proteine este factorul cheie in controlul greutatii. Formula 3 Pudra Proteica Herbalife este factorul cheie in cure de slabire si cure de ingrasare.

Pret Formula 3 Pudra Proteica Herbalife : 113 Lei

Comanda acum Formula 3 Pudra Proteica Herbalife

Designed by Distribuitor Independent Herbalife Marilena Ilie