Herbalifeline omega 3 Herbalife

herbalifelineHerbalifeline contine ulei de peste de cea mai buna calitate si este bogat in vitamina E, pentru a te ajuta sa protrjezi celulele de stresul oxidativ. Herbalife combina acest complex lipidic cu un amestec unic de substante nutritive importante din ierburi alese minutios.

Expertii in nutritie sustin, ca acizii grasi Omega-3 sunt vitali pentru sistemul imunitar, crescand rezistenta la infectii, reprezinta un suport pentru o buna circulatie a sangelui, precum si pentru o vedere mai buna.

Cercetatorii au descoperit ca acizii grasi Omega-3 ajuta la reducerea concentratiei inalte de trigliceride din sange, scazand astfel pericolul infarctului miocardic. Acizii grasi Omega-3 nu sunt produsi in organismul nostru si necesita aport zilnic prin alimentatie.

Studiile arata ca la eschimosi si japonezi, care consuma de secole peste gras, problemele circulatorii si bolile de inima au cea mai scazuta incidenta din lume. Masa noastra obisnuita contine, insa, multe grasimi saturate (din carne si lactate) si acizi grasi Omega-6 din ulei, dar este saraca in acizi grasi Omega-3, combinatie care duce la inrautatirea sanatatii.

Designed by Distribuitor Independent Herbalife Marilena Ilie