Nrg tablete de guarana Herbalife

NRG-poTablete cu guarana. Energizeaza, fortifica organismul, mareste vitalitatea, imbunatateste sistemul imunitar si respirator.

In ziua de azi este foarte usor sa fii suprasolicitat. Majoritatea oamenilor cauta o ceasca de cafea sau o ciocolata doar pentru a-si ridica nivelul de energie, pentru ca imediat aceasta sa scada din nou. Deaceea Herbalife a lansat N-R-G tablete si praf instant pentru prepararea bauturilor. Guarana este o planta urcatoare care poate atinge lungimea de 10 m, originara din America de Sud, mai precis din Brazilia si Uruguai.

Dupa ce infloresc florile galbene in anotimpul uscat, planta produce un fruct in forma de para cu multe seminte. Fructul copt incepe sa se deschida, dezvaluind semintele din interior si indicand ca este gata sa fie cules. Semintele sunt apoi prajite, la fel ca si boabele de cafea si procesate pentru consum.

Guarana a fost cultivata din vremuri pre-columbiene in regiunea Amazonului si folosita de secole, de catre indieni pentru calitatile sale spirituale si reconfortante. Guarana are un gust specific de fructe. Substanta chimica care face guarana eficienta ca un energizant este guaranina. Aceasta substanta actioneaza precum cofeina, insa nu are efectele daunatoare, pe care le are cafeaua.

Designed by Distribuitor Independent Herbalife Marilena Ilie